Uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja, jer oni definišu uslove pod kojima možete pristupiti i koristiti našu uslugu.

Prihvatanje uslova korišćenja

Korišćenjem naše platforme za oglašavanje vozila, automatski prihvatate ove Uslove korišćenja. Ako se ne slažete s bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu uslugu.

Odgovornost korisnika

Koristeći našu platformu, prihvatate odgovornost za tačnost informacija koje unosite prilikom registracije ili postavljanja oglasa. Obavezujete se da nećete vršiti neovlašćene radnje ili zloupotrebe našeg sistema, uključujući, ali ne ograničavajući se na pokušaje neovlašćenog pristupa ili oštećenja sistema.

Korisnički sadržaj

Sadržaj koji korisnici postavljaju na našu platformu mora biti u skladu s pravilima o zabrani nezakonitog, uvredljivog, neprikladnog ili štetnog sadržaja. Zadržavamo pravo uklanjanja sadržaja koji smatramo neprikladnim ili koji krši ove Uslove korišćenja.

Intelektualna svojina

Sve informacije, sadržaj i intelektualna svojina na našoj platformi su zaštićeni autorskim pravima. Neovlašćeno korišćenje ili distribucija ovih informacija bez dozvole može biti predmet pravnih postupaka.

Izmene uslova korišćenja

Zadržavamo pravo izmene ovih Uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Ažurirane uslove ćemo objaviti na ovoj stranici, a vaše korišćenje platforme nakon takvih promena smatraće se prihvatanjem novih uslova.

Ograničenje odgovornosti

Mi se trudimo obezbediti tačne informacije na našoj platformi, ali ne možemo garantovati potpunu tačnost ili neprekidnost usluge. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke proizašle iz korišćenja naše usluge.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte. Vaša povratna informacija je od suštinskog značaja za nas kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Datum poslednje izmene: 11/05/2023

Statistika

Korisnika: 133
Oglasa: 61
Prodato vozila: 4